Sesongoppkjøring for NMF-teamene

I januar måtte selv de mest ihuga innse at nok er nok, og avlyste samlingen for Team Norway junior og utvikling.
Også i februar har uværene stått i kø, men nå ble det innendørs i hallen oppe i Songdalen, også denne gangen sammen med jentegruppa til Jon Kevin Nilsen.
Geir Børre forteller at det også ble gjennomført en årviss fotballkamp mellom utøvere og voksne. Hvis han står til troende har de voksne tidligere vært overlegne, så denne gangen leide han inn to «stjernekeepere» til utøverne. Det angrer han nok bittert på..

Nå flykter utøverne fra den norske vinteren – syklene er allerede på vei til Spania, og i morgen følger utøverne etter. Hele 12 dager med mange timer på sykkelen skal det bli, og jeg regner med det kommer rapporter og bilder på Facebook og Instagram og whatnot!

VM-sesongen starter om 2 måneder, og Norge ligger ikke langt etter med Kråkerøy Open 28. april

Kian Sebastian Vik fra Skodje er ny kjører på Team Norway junior