Resultater fra Sør-Cup 1 og 2 i Grimstad

Resultater Sør-Cup 1
Resultater Sør-Cup 2
Sammenlagt etter 2 runder

Rundt 45 påmeldte til løpene i Grimstad, godt fordelt på klassene. Litt færre enn ønsket, men også i sør var det konfirmasjonshelg. Minst 8 ulike klubber på plass, med flest fra Grimstad – som seg hør og bør på hjemmebane!
I Sør kjøres tilsvarende klasser som i NC, men uten egne jenteklasser. Gul farge blir da ledig, og er brukt til et enklere spor enn grønn.
Jentene klarer seg for øvrig aldeles strålende i konkurransen, og Wilde Moi vant ungdomsklassen begge dager! Hun har satset friskt, trent godt og skal prøve seg i KE i Norgescupen til uka.
I Elite var Sander Bjoraa og Sverre Lundevold best hver sin dag, men mest imponerte kanskje Jonas Jørgensen som er ny i klassen. Fra klubben ryktes det at han er oppført i treningsloggen stort sett hver dag!

I junior ble det et oppgjør mellom kompisene Henrik Berge og Petter Govertsen, som vant hver sin dag, med Ulrik Glomset Omholt på tredje begge dagene. Her ser vi også at noen som ellers kjører Ungdom har tatt steget opp for å prøve seg. Det ble sikkert tøft, men lærerikt!

I ungdomsklassen var det virkelig jevnt. Riktignok vant Wilde begge dager, men det var ellers ulike plasseringer på de fleste, og ikke mange prikkene som skilte på lista. Her vil det bli spennede utover sesongen!

Øvrige klasser: se listene!

Minirekruttene hadde det eldeles strålende i skogen, med trivelig og trygg veiledning av Mardon Moi. Her er det også godt å se at Songdalen var godt representert!

Foto: Liss Thomassen