Resultater fra Sør-Cup

Mange glade rekrutter i sør! Foto: Raymond Holseter

Helga 20-21 august gikk årets siste runder i Sør-Cup, og denne gangen var Songdalen Trialklubb vertskap.

Resultater Sør-Cup 5
Resultater Sør-Cup 6
Sør-Cup sammenlagt 2022

Klubben har jo vært nede i en downperiode etter glansdagene for mange år siden, og stilte på hjemmebane med en liten håndfull deltakere. Takket være det gode klubbsamarbeidet i Kristiansandsområdet gikk arrangementet likevel aldeles strålende!
Lørdag var det sol og varmt, men så kom regnet… Dermed ble det også langt vanskeligere føreforhold, og flere prikker i søndagens løp. Region Sør har jo i tillegg en haug med førere som markererer seg i toppen både i Norge og internasjonalt, og da er det ikke lett å legge seksjoner som også passer bredden av de ulike klassene. Det er også ganske jevnt, slik at det har vært i hvertfall 2-3 ulike vinnere i årets løp i alle klasser, og svært mange ulike førere på pallen.
Skulle man ønsket seg noe i regionen måtte det vært enda flere jenter! I regionløp kjører de i felles ungdomsklasse, og det er det visst ingen vansker med: Wilde Moi har vunnet et par løp, og ble nr 2 sammenlagt!