Sterk vekst for Kleive KFUM Trial

Klubbmesterskapet samlet 12 deltakere. Foto: Janne Helen Hokland

For noen ganske få år siden så det svart ut for Kleive KFUM Trial. Bare 3 førere var sånn noenlunde stabile, selv om flere sikkert tittet fram i godvær.
De siste to årene har klubben hatt en flott utvikling, og kan i dag mønstre 20 førere på en god dag. I klubbmesterskapet i går stilte 12 unge og lovende opp. Værgudene holdt sin hånd over arrangementet: Løpet gikk på en tirsdagskveld, og etter en hel dags regn klarnet det opp i sekstida. Etter løpet var det premieutdeling pg pølsefest.
Mye av årsaken til at klubben har klart å gjenskape det gode miljøet som har preget Kleive i lang tid er nok at det er rikelig med kompetanse og ildsjeler som syns det er moro å glede nye generasjoner. Noen av de nye er barn av tidligere trialkjørere, noen blir med fordi klassekamerater er der – og så blir de fordi det er lidderlig moro!
Klubben har også klart å holde det gående med flotte arrangement. Sjøl om det en periode var få «nyankomne» voksne har de som er holdt koken i alle de år. Å arrangere tapper helt sikkert staben for krefter på kort sikt, men i det lange løp er det samhold, kontinuitet og ikke minst et flott utstillingsvindu for idretten vår. Gratulerer til dere som har skapt og holdt liv i dette flotte trialmiljøet!

Kleive KFUM Trial er 35 år, litt fra oppstarten kan du lese i dette innlegget fra NC i 2013