Resultater fra HC2 hos Vestkant Trial

Kan være et bilde av 2 personer, tre og utendørs
Håkon Pedersen Foto: Rolf Ludvigsen

Resultater alle klasser

Arrangøren melder om et vellykket løp: Flott vær, gode kaker og hamburgere, bra dømming og til seksjoner de fleste var fornøyd med. Noen i de høye klasser fikk bryne seg, mens de andre klassene hadde det både utfordrende og lett … akkurat som det skal være. Vestkant har en utfordring siden området ligger midt i bebyggelsen. Til dette løpet måtte alle 8 seksjoner for hovedløpet pluss 8 seksjoner for rekruttløpet bygges etter arbeidstid kvelden før.
Med over 50 deltakere var det duket for bra stemning og parkeringsvakten hadde det travelt å stue alle inn. Gledelig er det å se at det vokser i rekruttklassene, noen løp har hatt over 20 deltakere. Denne gangen var det 16 og det ble laget like mange seksjoner som i hovedløypa:8 stk. Dette gjorde at gruppene kunne spre seg og det blir mindre venting. Også bra at rekrutt seksjonene var veldig variert i vanskelighetsgrad . I noen løp har det vært i letteste laget og fort gjort, så det kan bli kjedelig. Etter første runde av de 8 seksjoner var det dermed tilbakemelding om at det var litt vanskelig, siden flere var vant til ikke å få prikker i det hele tatt. Men etter 3. runde var stemningen veldig bra. De alle fleste fikk jo færre og færre prikker fra runde til runde – en gikk fra 11 til 0, og en annen fra 18 til 1, og alle elsker jo å se framgang og å mestre det som virket vanskelig!
Klubben vil ellers nevne at lista for rekrutt er misvisende, iden noen her kjørte sporet for rekrutt lett/vanskelig, men det var ikke mulig å få flyttet over på listene.
Uansett var det ingen som klaget under premieutdeling hvor alle fikk en litt uvanlig premie: et stempel!