Resultater NC4 Karmøy

Resultater NC 4

Sammenlagt etter 4 runder

Se innslag fra Haugaland TV!

Dagens løp ga litt endringer i toppen på listene: Huldeborg Barkved skulle bli den første på 5 år til å snike seg foran Ingveig Håkonsen i et NC-løp, og Mats Nilsen tok sin første pallplass blant gutta! Jone Sandvik har spesialisert seg på søndagene, og vant sin andre seier for året – dermed leder han også sammenlagt, i en særdeles jevn juniorklasse. I ungdom var det bare 14 prikker mellom nr 1 og 11, så her er det også tett! Brage Løvfald vant igjen, men Tobias Vesterøy (også fra Karmøy) var kanskje gladest? Med 2. plass ble det hans første besøk på plassen i junior. Hjemmelaget innfridde også i kvinner junior, der Maria Ersland har vært suveren hele sesongen.
Og så veteranene da.. I dag ble det Helge Ruden som slo til, så bursdagsfeiringen i går har tydeligvis foregått i rolige former. Dermed ligger 3 kjørere likt før siste runde!