Resultater fra NC 3 på Karmøy

Resultater NC3 lørdag
Sammenlagt etter 3 runder

Etter jury-gjennomgangen på fredag måtte Werner Ersland fram med slaktekniven og fjerne vanskeligheter: I alt ble det endret 31 elementer i rødt, 20 i blått, 14 i gult og 3 i grønt spor.
Resultatene viser vel først og framst at det er stor spredning i klassene. De beste ville kanskje hatt glede av noen av de pilene, mens andre kan takke og bukke for endringene.

I eliteklassen ble det reprise på pallen fra Kristiansand, ettersom Jarand-Matias nok en gang klarte å holde Håkon bak seg. Mats Nilsen var imidlertid tilbake, og sikret 4.plassen ganske klart.

Ingveig holder fortsatt seiersrekka, med Huldeborg som nr 2, mens ERia i dag gikk seirende ut av duellen med Seline! Ekstra moro var det i dag å se Ingeborg Bergersen vel tilbake etter korona, og ikke minst å se en ny deltaker i KE: Eline Mathea Myren fra Valldal! I junior vant Sander Bjoraa igjen foran Jone Sandvik og Jonas Jørgensen, men det er jevnt. Sist NC-helg gikk JOne forbi på søndagen, så vi får se i morra!
I kvinner junior var nesten hele startfeltet byttet ut fra sist, herlig at det er så mange juniorjenter i gang nå! Suverent best igjen var Maria Ersland, denne gangen foran Hanna-Eirin Swart og Kristiane Blesvik.
I ungdom vant Brage Løvfald en ny seier, mens Olay Lauritzen og Karsten Moldestad besøkte pallen for første gang i NC. Her er det både jevnt og mange utøvere!
Veteranene kniver også om plassene: her hadde Arild Norum 20 prikker, Helge Ruden 21 og Gert Flateland 22..
Så var det også noen veteraner i Åpen Gul, best var Morten Kolstad. I Åpen Grønn vant Johannes Tveiterås foran Lillian Dalva og i Åpen Fri var det jammen 3 jenter på pallen!