Ingveig og Sondre kjørte prikkfritt i NC 1

Endelig!
Det måtte bli september før årets første norgescup. Med økende smittetall og varslede pressekonferanser er det vel ikke fritt for at arrangørene beit negler de siste ukene, men alt gikk heldigvis greit.

Resultater alle klasser

Været var upåklagelig, Kristiansands-sumpene var inntørka og både transporten og seksjonene da også ganske overkommelige. Det var såpass enkelt at noen fryktet at tida kunne bli avgjørende, men heldigvis havnet vi ikke der ( men det manglet ikke mye!)

Som fersk europamester måtte Sondre tåle et klart favorittstempel, men innfridde – ikke en eneste prikk i dag. Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen fikk imidlertid også bare en prikk, og slo dermed Håkon Pedersen som endte på tre.
Ingveig Håkonsen var ikke dårligere – null her også, med Huldeborg Barkved hakk i hæl på 2.

Også i junior var det lite prikker, her vant Sander Bjoraa på 3 prikk.
Maria Ersland fra Karmøy er ny fører i kvinner junior, og vant like godt i sitt første løp!
Karmøy-seier også i ungdomsklassen – her vant Brage Løvfald med 3 prikker, foran Petter Govertsen (Søgne) og Henrik Aslaksen ( Grimstad) – begge med 7. På 5 og 6.plass finner vi også noen som var likt på alt og måtte skilles på 2 minutt forskjell i kjøretid!

I veteran ble det seier til Gert Flateland fra Kristiansand, en prikk foran superveteran Helge Ruden. Et par veteraner finner vi også på topp i åpen gul, der Morten Kolstad var best.
Mer fra løpet seinere – bilder fra premieutdelig er tatt av Nina Håkonsen, norges mest aktive trialfotograf!