4.runde i Midt-norsk mesterskap

MNM 4 gikk i Skodje sist helg, med et sekstitalls deltakere fra alle klubber i distriktet pluss en hel del langveisfarende! Som vanlig på de kanter var det svært mange rekrutter fordelt på de ulike sporene. Samtidig er det også mange A-førere – og ekstra mange denne gangen!

Resultater

Rapport fra arrangøren:

Vi har idag gjennomført MNM 4 med tilsammen 63 påmeldte.Gledelig at vi også fekk besøk av førere fra Hobøl,Smak,Oms,Kråkerøy og Ringebu/Fåvang .Dette resulterte i ei stor konkurerende A klasse.Alle veit det ligger masse arbeid i forkant av et arrangement med seksjonslegging og andre forberedelser.Vi kjører fortsatt etter systemet med 3 seksjonsett der vi 7 seksjoner i hver.Så her var mange dommere,klippere og funksjonærer i arbeid. Når en Juryleder går rundt og treffer bare blide og fornøyde barn og unge som stråler av glede og entusiasme, da ser en viktigheten av det arbeidet som legges ned i klubbene. Kansje spesielt i den tiden vi er i.
Vi har akkurat avsluttet et nybegynnerkurs med 9 deltagere.Desse var invitert til løpet og fekk sin Diplom og Pokal i forkant av premieutdelingen.

Ove Alnes

Bilder fra premieutdelingen – alle tatt av Kristin Skodjevåg