Stor glede på trialleir i Skodje

Takk til Nina Håkonsen for tekst og bilder!
Mange flere bilder finner dere på fotosida hennes: Nina Håkonsen Trialfoto

Den tradisjonsrike årlige trialleiren for KFUK/KFUM-klubber ble i år arrangert av Skodje trialklubb 18.-21. juli.
Leiren er hvert år over fire dager i juli og alternerer mellom østlandet og vestlandet annethvert år.
Når leiren er i Skodje, så har de fleste langveisfarende vært innlosjert på det som nå heter Ålesund folkehøgskule (tidligere Borgund), og om sommeren heter det Borg sommerhotell, der det tilbys «bed & breakfast» for alle, og fullpensjon for leirdeltagerne. Stadig flere velger å bo i medbragt bobil eller campingvogn på samme område.

Det var tydelig at trialfolket har hungret etter aktivitet, for interessen for årets leir var formidabel!
Skodje er som vanlig veldig serviceinnstilt og klarte å skaffe såpass mange trenere at de også kunne ta imot enkelte deltagere fra klubber som ikke er tilknyttet KFUK/KFUM.
Det ble godt over 80 deltagere totalt, fordelt på hele 13 grupper. Ekstra gledelig var det at så mange som 27 jenter deltok! Blant trenerne fant vi også NMFs president Emilie Funderud Westbye.

Skodje trialklubb hadde lagt seg i selen for å skape koronatrygge rammer rundt både trening, lunsjpauser, kiosk og toalettfasiliteter.

De hadde også skaffet fine sponsorgaver til alle leirdeltagerne, fra hovedsponsor Sparebank1 Møre og andre lokale firmaer.

Trialleverandørene Tandberg MC og Mototek stilte også denne gangen opp med både delesalg og skruhjelp, noe som er til stor hjelp når det trenes heftig i fire hele dager.

Mediebesøk ble det også, både av NRK Møre og Romsdal som sendte et fint innslag i sin kveldsnyhetssending 20. juli og av Sunnmøre Live som har et flott innslag på sin nettside slive.no. Flott reklame for sporten vår!

Mange i Skodje trialklubb har jobbet hardt for å få til den flotte leiren, og som alltid har Ove Alnes hatt en finger med i spillet. Terje Glomset har hatt jobben med trenerkabalen og gruppeoppsettet, og det er heller ingen liten jobb med så mange deltagere.

Det har jo vært en veldig spesiell vår og sommer der det har vært lite trialaktivitet i form av løp og store samlinger, så det var ekstra kjekt at sommerleiren kunne gå av stabelen nesten helt som vanlig!

Mange av deltagerne stilte med hele familien som tok det hele som en del av årets sommerferie, og alle var samstemmige om at det var stor stas å treffes i trialsammenheng igjen!
Man treffer både gamle kjente og stifter nye bekjentskaper og det er stor stas!

Fire dager med trening i åtte timer daglig er heftige saker, men når dette skrives etter dag 3, så virket alle fremdeles ivrige og innstilt på full innsats også på siste dag.

Stor takk til Skodje trialklubb for den flotte gjennomføringen av årets trialleir!

Bilder kan sees på Facebook-siden Nina Håkonsen Trialfoto – der er det ett album for hver leirdag.

Nina Håkonsen; Skiptvet motoraktivitetsklubb