NM i Bergen -oppdatert 14.08!

Melding fra arrangøren 14.august:

Det er visst noen som lurer på om NM blir avlyst. Vi i løpsledelsen kan ikke se noe grunnlag for det, verken på nettsidene til FHI, Bergen Kommune og NMF. For å være sikker har vi nettopp vært i kontakt med Idrettsrådet i Bergen og selv etter «siste nytt» fra Kommunens Korona-konferanse i dag er det FHI reglene som gjelder for planlagte arrangementer.
Noen av bekymringer har kommet etter at VG rapporterte at det blir begrensning i Bergen på 20 personer, men dette gjelder for PRIVATE SAMMENKOMSTER. Dette bekrefter IR. De ønsket oss lykke til med arrangementet.
Som vi kunne bekrefte overfor IR har vi hele tiden jobbet etter påbudene fra FHI og råd fra NMF, se nettsidene deres. Vi har en plan … og vi står på.

hilsen NM-ledelsen

Vedr. Korona og NM i Trial

Alle trialklubbene i Vestland fylke bidrar til årets NM.
Det skulle love bra, og akkurat i år blir jo NM en enda større fest enn til vanlig.
Da påmeldingsfristen gikk ut var det 7 påmeldte i NM Elite, hele 15 i NM kvinner, 21 juniorer og 12 veteraner. I tillegg kommer 6 i åpen blå og 25 i åpen grønn, så det skal bli et fyldig og spennende oppgjør. Riktignok kommer vi til å savne Sondre, som er i eksil i Spania, og selvfølgelig også de som har lagt støvlene på hylla eller gått over til enduro. Men til helga blir det nok kamp til siste seksjon om laurbærkransene!

Invitasjon med alt du trenger å vite