Resultater NC finale og sammenlagt

Bildet kan inneholde: 3 personer, personer smiler, folk som står og utendørs
Sondre tok sammenlagtseieren foran Håkon og Jarand-Matias

Resultater NC 5 NC 2019 sluttstilling

I seniorklassen er det så jevnt at alle toppførerne fikk e triumf i løpet av helga: Håkon ble norgesmester, Ib Vegard vant NC-finalen og Sondre fikk en svært klar seier i norgescupen sammenlagt.
I kvinner elite har Ingveig vært uslåelig hele sesongen, med Erika Melchior og Seline Meling på de neste plassene.
Simen Eliassen har vært like klart best i junior, mens Arne Ramsland og Andreas Jørgensen stort sett har delt på de ledige plassene på pallen. Her var det kamp om sammenlagtplasseringene til siste slutt, men Arne ble den sterkeste til slutt!
I kvinner junior er det dessverre så få deltakere at det ikke ble noen tellende runder, og det er leit!
Akkurat det problemet fins ikke i ungdomsklassen, som har god deltakelse. 36 førere har tatt poeng i løpet av sesongen, faktisk nøyaktig samme antall som i fjor! Marius H Eliassen vant fjorårets finale, og i år har han vunnet alt som er. Sammenlagt ble det faktisk trippel Vaulali, med sølv til Sindre Vik Nymo og 3.plass til Harald Hevrøy!
Veteranklassen har dessverre også litt variabel deltakelse. I NM stilte 6 førere, men dagen etter var halvparten enten utslitt eller reist hjem og dermed ble det bare to tellende runder på klassen i år. Her ble det tre x Hobøl: Seier til Andreas Greaker foran Arild Norum og Helge Ruden.