Norgesmestere 2019

Årets norske mestere i trial er Werner Ersland (veteran) , Simon Eliassen (junior), Ingveig Håkonsen og Håkon Pederesen . Foto: Martin Hemmer

Resultater

Mest spennende var det i NM senior, der Sondre Gilja Haga fulgte Håkon Pedersen tett gjennom hele dagen. Inn i finalerundene var ingen ting avgjort, men her var det også Håkon viste seg å være klart best akkurat denne viktige lørdagen i september.
Ingveig kjørte så bra i de første 2 rundene at hun knapt kunne slås, men ble det ble et skikkelig oppgjør om sølvmedaljen. Til slutt sto Erika og Seline likt på 53 prikker, og det måtte litt fintelling til før Erika trakk det lengste strået med en seksjon mer på 1 prikk.
I junior ledet Simon Eliassen gjennom hele dagen, og vant foran Arne Ramsland og Andreas Jørgensen. Blant veteranene var Werner Ersland også klart best, som han var det i Nordisk. Sølvet gikk til Dan Riber, og bronsen til Arild Norum. disse klassene var det lite spenning om plasseringene, men finalen er jo likevel en flott oppvisning i god trial!