Resultater fra EM-finalen og EM sluttstilling

Bronse sammenlagt til både Ingveig Håkonsen og Mats Nilsen. Foto ; Nina Håkonsen

EM Kvinner    EM Youth   Youth International

EM senior    EM junior    +40    Inter 2

Sluttstilling 2018
EM kvinner   EM Youth    EM senior     EM junior    +40

Lørdag var det kvinner og Youth som skulle i ilden. Her var stillingen slik at Ingveig Håkonsen lå 10 poeng bak Sara Trentini, og Mats Nilsen lå i tett kamp om bronsemedaljen med flere førere. Spesielt i Youth har det vært jevnt, med mange ulike i toppen. Ingveig overbeviste stort med en 2.plass der også Theresa Bäuml måtte se seg slått! Mats kunne også innkassere en ny EM-medalje sammenlagt, etter 5.plass i EM-finalen. Femte ble det også på Huldeborg Barkved, både i løpet og sammenlagt!
I klassen Youth International kjørte Andreas Jørgensen (8.plass) og Christoffer Stensby (25.)

Søndag var det klart for senior og junior.  Denne helga ble Sondre Gilje Haga beste nordmann med 7.plass, tett fulgt av Ib Vegard på 9.plass. For Sondres del er det tangering av årsbeste i EM, mens Ib Vegard sjøl mener han burde klart bedre- særlig i de vanskelige seksjonene. Sammenlagt ble det 9.plass på Ib og 10. på «Gekko»
I junior ble det en 6.plass på Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen, og sikret seg også 6.plassen i sammendraget. Her stilte hele 5 nordmenn: Jacob-Olaus V.G. ble nr 12, Thomas Haugland Nilsen nr 20, Nils-Johan V.G. nr 23 og Mats Nilsen nr 24. I «Inter 2» fikk Asbjørn Myrvold Nyskog ( 7.plass) , tett fulgt av Madeleine Hoover som benyttet sjansen søndag til mer kjøring!

Totalt har det stilt 19 førere i ulike internasjonale løp i år, fra 9 ulike klubber