EM Santo Stefano: Ingveig på pallen!

Ingveig Håkonsen har hatt en serie 4.plasser, men i dag stemte det meste – i en og en halv runde. Så lenge delte hun faktisk ledelsen med Berta Abellan. Å ligge likt med Abellan er en bragd, hun leder EM og innehar pr i dag 2.plassen i VM, men dessverre fikk Ingveig både en motorstopp og andre femmere på slutten. 
Theresa Bauml snek seg også forbi, men 3.plass er årsbeste for Ingveig i EM! Dermed dro hun også inn mesteparten av forspranget til Sara Trentini i kampen om EM-bronsen. Det gjenstår en runde i Bilstein neste helg, og Ingveig har absolutt mulighet.. 
7.plass til Huldeborg Barkved er litt ned etter forrige rundes strålende prestasjon. Sjøl oppsummerer hun slik: «Mye bra kjøring, og en del stang ut, men alt i alt var det en kjekk dag med superminder, Marius Christiansen!»  Maddie Hoover, som holder til i Norge og må regnes som en av «våre» havnet på 9.plass. 
I kvinner International deltok ingen norske, men Regitze Toft Jensen fra Danmark slo til med en andreplass. Hun har nå serien 4, 3. og 2.-plass, så da håper vi på seier i siste runde 🙂 !

I Youth var det tett. Mats Nilsen lå også an til å kunne klare pallplass,  men endte til slutt på femte. Det var også sammenlagtstillingen før denne runden, og han slo et par av de foran seg på lista, så en EM-medalje er innen rekkevidde også for Mats! Fra Sverige stilte 2xLinus, Almthén endte på 9. og Linus Sandberg på 20 plass. 
I Youth International fikk Andreas Jørgensen fra Grimstad 10.plass i sin internasjonale debut, og særlig andrerunden på bare 6 prikker var bra! 
På plassene foran finner vi nok et par fra nabolandet: Max Mårtensson og Max Sundberg.  Godt å se at det kommer stadig nye førere i Sverige også! 

Resultater: 
Kvinner          Youth         Kvinner International           Youth International 

phototrial.it var tilstede, og har lagt ut mange bra bilder, også av «våre» !