Resultater fra Hobøl Gjensidige 2-dagers Trial

Resultater lørdag (også RC Øst 3)
Resultater søndag ( også RC Øst 4) 

Sammenlagt (basert på poeng etter plassering) 

Varmere og tørrere har det vel sjelden vært på 2-dagers, og dermed også moderat med prikker og mange blide ansikter. Slushmaskinen gikk i ett, og var  vel så poplær som varmmaten.. 

2-dagers er jo et løp for alle. Godt over 100 deltakere og flest  i de enklere sporene. Det lover godt for rekruttering, og viser vel også et behov for flere slike løp.
Eliten stilte også med Ib Vegard i spissen, men både Sverre Lundevold og Ivar Norum var på plass for å ha det moro!   Ib har vel kjørt de fleste 2-dagers siden han var rekrutt, og  prioriterte faktisk 2-dagers foran NC i enduro denne gangen. Det er god attest for løpet! 

Seksjonene fikk mye fortjent skryt. 
Hobøl brukte  oppsettet i Region Øst, som ligner norgescup men med noen varianter. 
Deltakermessig en suksess, og det ser ut til at kjørerne bruker dette bevisst: Åpen grønn er f.eks.beskrevet som enklere enn ungdom. Her får dermed en rekke deltakere som holder ungdomsalder, men vil ha et noe lavere nivå et alternativ.  Veteran har høyere nivå enn i NC (Gul) som passer godt for de beste, og kompletteres av klassen «Trim» i grønt spor. Disse klassene hadde totalt 20 deltakere, selv om mange ivrige voksenkjørere var opptatt med å arrangere løpet! 

Lørdag ble det dessverre en del kø, selv om det var fri start i de to første rundene. Det var en hel del som valgte å klippe 5 i siste seksjon for å unngå respitt, og det har nok vært kø i innleveringen ettersom det er flere som har brukt akkurat 5.30. Søndag var det ikkeno’ problem!  
Sammenlagtlista er altså basert på poeng, tilsvarende NC.
Dette ble sist fjernet midt 2000-tallet, da man mente det var mer rimelig å legge sammen prikkene – så får vi se om det blir protester denne gangen! 

Takk til Nina Håkonsen for foto!