NC4: Ny seier til Håkon

Eline er en av flere nye NC-førere, som sørget for ny deltakerrekord i kvinner junior!
Foto: Linde Gjerde Myren

Resultater alle klasser           Sammenlagt etter 4.runde 

Generelt færre prikker i dag, og også små marginer i de fleste klassene. 
Håkon Pedersen dro i land en ny seier, med Ib Vegard og Sondre på de neste plassene, mens Julian Berntsen klarte 4.plassen. 
De er jo nesten akkurat like gode, men Ingveig Håkonsen var igjen en prikk foran Huldeborg! Erika Melchior er stabil på 3.plass, mens Hanne Haga og Seline Meling har to fjerdeplasser hver og da ligger likt i sammendraget. 

I juniorklassen sørget Arne Ramsland for å holde spenningen oppe da han vant i dag, foran Simen H Eliassen som leder sammenlagt. Med en ny tredjeplass i dag ligger Victor Finsal også på pallplass sammenlagt, men her blir siste runde avgjørende! 

I kvinner junior var det også litt omrokering på pallen: Ingeborg Bergersen vant igjen, men Malin Forsetlund kapret andreplassen foran Vibeke Sigerset. Nytt godt løp på Eline Mathea Myren på fjerde, og så kan vi ønske Kassandra Haugland velkommen som norgescupkjører! 

Også i ungdomsklassen ble det ny kjører på topp da Sander Elmholt endelig tok steget helt opp, en liten prikk foran Andreas Jørgensen.
En prikk skilte også de to beste veteranene, der  Helge Ruden kjørte på 1 og Arild Norum på 2.  I denne klassen er det flere røster som ber om vanskeligere seksjoner – ikke over hele fjæla, men mer spredning slik at også drevne kjørere på knappe 40 får tilstrekkelige utfordringer.