Resultater fra NC3 i Bergen

Resultater alle klasser         Sammenlagt etter NC3 

Håkon på topp på hjemmebane! Foto Nina Håkonsen

Håkon Pedersen tok en overlegen seier på hjemmebane, og det eneste som er sikkert etter dagens løp er at en eller annen kommer til å lede sammenlagt i morgen ettermiddag.
For akkurat nå er det dødt løp i eliteklassen: Håkon, Ib Vegard og Sondre har 255 poeng hver!

I kvinner elite vant Ingveig Håkonsen sin tredje strake seier, men Huldeborg Barkved er ikke mange prikkene bak. 

I junior var det nok vel vanskelig, med hele 50 prikker på vinneren. Simen Henriksen Eliassen tok sin andre seier og leder da sammenlagt også foran Arne Ramsland som ble nr 2 i dag. På tredje i løpet finner vi Victor Finsal fra Kråkerøy, og det må være hans beste prestasjon hittil i karrieren! 

Kvinner junior har faktisk hatt samme resultatliste i alle tre runder, og Ingeborg Bergersen tok da ny seier. Vibeke Westad Sigerset, Malin Forsetlund og Eline Mathea Myren er litt bak, men nok noe nærmere i dag enn tidligere! Kassandra Haugland er ny i klassen, men måtte dessverre bryte med en mindre skade. Hun rapporteres heldigvis ved  godt mot og kan være på start i morgendagens løp!

I ungdomsklassen var det omlag samme nivå som tidligere. De to beste, Andreas Jørgensen og Sander Elmholt var klart foran med 3 og 9 prikker, men lenger nedover lista er det tett som hagl mellom kjørerne. Det gjenspeiler seg i sammenlagtlistene, der det er helt uvisst etter de to første. 

I veteran var det som vanlig god spredning, med lite prikker på de beste. Arild Norum en prikk foran Helge Ruden, og disse topper også lista sammenlagt etter at Andreas Greaker sto over turen til Bergen. Og denne gangen stilte det to veteranjenter til start! 

De fleste åpne klassene hadde godt med deltakere – med unntak av «Åpen fri» der det ikke var noen.  Denne klassen utgjør også mesteparten av nedgangen i deltakertallet fra Skiptvet til Bergen. 

Takk til Nina Håkonsen for bilder!