Viktig informasjon om startnummer

Melding fra Bjørn Hovden vedrørende startnummer:

Dessverre har vi i det siste opplevd noen utfordringer med håndtering av startnummer og påmelding til konkurranser. Dette er meget beklagelig, og fredag den 13 denne måned ble startnummerfunksjonen skrudd av i SAS. De av dere som har kjøpt/reservert fast startnummer skal selvsagt få benytte dette, men funksjonen er nå overført til Trialprogrammet. Påmelding til løp i SAS skal nå foregå som tidligere. De som ønsker å reservere fast startnr må fra dags dato og henvende seg til grenansvarlig Bjørn Hovden på bjorn.hovden@icloud.com
(gjelder ikke de som allerede har kjøpt, KUN NYE)
Liste over reserverte startnummer blir importert til Trialprogrammet slik at alle arrangører får dette inn i sitt stevne automatisk.

Mvh
Grenansvarlig Trialgrenen
Bjørn Hovden