Asker Trialklubb + Hurum MSK = Asker Motorsportklubb

Asker Trial Klubb og Hurum Motorsport Klubb besluttet i et felles ekstraordinært årsmøte 6. mars å slå seg sammen til en klubb.

Bakgrunnen for dette er den kommende kommunesammenslåingen fra 1. januar 2020. For å synliggjøre at det er en klubb som har aktivitet i flere motorsportgrener, endres navnet til Asker Motorsportklubb.

Sammenslåingen vil gi en klubb med større ressurser og mer aktivitet. Ved siste årsskifte hadde de to klubbene til sammen ca 130 medlemmer. De største grenene er trial og enduro, men klubben har også medlemmer som holder på med motocross, roadracing, drag og båtracing. Klubbene disponerer i dag kjøreområde for trial i Heggedal mens endurotrening foregår i Hurum. På sikt vil en se på mulighetene for å samle de forskjellige grenene på ett sted.

Nyvalgt leder for Asker Motorsportklubb er Tormod Eggan.

Kontaktdata: 
Tormod Eggan, epost: tormod.eggan@gmail.com, mobil 95737638 
Elin Vandevjen, epost: elin.vandevjen@gmail.com, mobil 90116604

( pressemelding)