Fjorten dager til Farsdagstrial

Foto: Bengt Carlsson

12.november er dagen, og Farsdagstrial i Kinna kolliderer dessverre som vanlig med Motorsportkonferansen. Men det er jo tross alt bare et fåtall som skal dit, og for alle dere andre er det god ide å ta turen over svenskegrensa, til KInna nordøst for Gøteborg.

Farsdagstrial er dagen for å kjøre i skjorte og slips, det er pappaenes dag og eventuelle eliteførere får pent finne seg noe uvant å kjøre på – ellers kan de ilegges tilleggsprikker etter arrangørens forgodtbefinnende..
80cc, Classic-Montesa eller crosser- Eddie har tatt seg rundt i eliteseksjonene på alle disse variantene , og sikkert flere! 

Løpet er så klart åpent for kvinner og barn også, og skjorte og slips er ikke påbudt! (Av sikkerhetshensyn bør dere kanskje velge en smuk tversover?)
Det er tre vanskelighetsgrader og mulig å finne noe som passer for alle. Kinna er SVEMO- klubb, det vil si at vår norske lisens skal være gyldig.  Påmelding er ved start, og koster kr 150,  så det skal saktens bli litt grunker igjen til grensehandel på hjemveien? 

Hvis du ikke har lisens kan det løses en endagslisens, totalkostnad blir da 250 SEK skriver Kinna MK. 
 

All info på hjemmesida til Kinna MK   

Løpet er også opprettet som arrangement på Facebook