Mange fikk sesongbeste i Norgescupfinalen

Resultater alle klasser                       Norgescup 2016 sluttstilling 

Ib Vegard vant også dagens løp, og sikret dermed en solid sammenlagtseier foran Håkon Pedersen. Marius Christiansen hadde virkelig en god dag, og kapret sin første pallplass i dagens løp, men sammenlagt i cupen gikk tredjeplassen til Sondre Gilje Haga. Ole Kristian Sørensen er fortsatt plaget av skaden i Nordisk, og tok ingen sjanser siden VM og lag-VM venter de neste ukene.

Foto: Nina Håkonsen
Foto: Nina Håkonsen

Huldeborg Barkved tok sin aller første seier i eliteklassen, og fikk med Mette Fidje og Ingvild Håkonsen  på pallen. Sammenlagt er det også disse tre det gjelder, men da i motsatt rekkefølge!  I juniorklassen gikk Mathias Voster fra Vaulali til topps for første gang, det må være et solid karrierebeste? Sammenlagt var Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen uslåelig, fulgt av  Kristoffer Mæhland og Richard Hegreberg – men i dag måtte altså hele denne trioen se seg slått av både Mathias og Mats Nilsen!

Trippelseier til Søgne i ungdomsklassen! Foto: Nina Bjærum Øgrey
Trippelseier til Søgne i ungdomsklassen! Foto: Nina Bjærum Øgrey

Steinar Voll fra Vaulali må ha knekt noen koder i sommer. I går nr 3, og i finalen var  bedre enn alle andre i ungdomsklassen.

Sammenlagt var det full pott til Søgne: Cupseier til Henrik Øgrey, 2.plass til Noah Elkalady og 3.plass til Arne Ramsland.

Kristina Bakurowitz fra Trøgstad tok seier i Nasjonal Jenter begge dager og sammenlagt, fulgt av Tiril Rongved (Osterøy) og Vibeke Westad Sigerset (Kleive).  Helge Ruden har vært best i veteranklassen, og viste klasse i dag med bare 5 prikker totalt.

Mer om løpet og masse bilder om få dager !