Resultater fra NC 5

Med seier i dag har Ib Vegard et lite forsprang i cupen før finalen i morgen
Med seier i dag har Ib Vegard et lite forsprang i cupen før finalen i morgen

Ib Vegard tok seieren i lørdagens 5 runde av Norgescupen, foran Håkon Pedersen og Sondre Gilje Haga. Dermed er stillingen slik at  Håkon må vinne søndagens finale for å gå til topps i cupen, så sant Ib Vegard fullfører i normal stil. I kvinneklassen var Ingveig Håkonsen best igjen, i et løp der det ble mye prikker på alle. Arrangøren bebudet endringer før morgendagen! På andreplass kom Erika Melchior, mens Mette Fidje måtte nøye seg med tredjeplass.  Med 4 seire er Ingveig allerede cupvinner, uansett hvordan det går i morgen. Hun var imidlertid lite fornøyd på tross av seier,  og satser på å avslutte cupsesongen med et knallbra løp i morgen! I junior vant Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen, og også han er allerede sikret cupseier, mens ingenting er avgjort i ungdomsklassen. Hwr står det mellom Henrik Øgrey og Noah Elkalady , begge fra Søgne!  I veteran tok Helge Ruden seier igjen, og Kristina Bakurowitz vant nasjonal jenter.

Resultater alle klasser