Nordisk Mesterskap i Jyväskylä

Nordisk mesterskap ble arrangert i Finland, i Jyväskylä som sist huset mesterskapet i 2007.  Finland har vært nede i en bølgedal, men er nå på opptur. Det vises tydelig i juniorklassen, med seier både individuelt til Henri Vierimaa og til juniorlaget. Det er også den første finske seier i junior, etter at klassen ble innført for drøye 10 år siden

menn

Med norske briller får vi være fornøyd. Eddie Karlsson vant overlegent, men så følger de norske førerne som perler på snor nedover lista. Sølv til Ib Vegard og bronse tikvinner2l Håkon, og seier i lagkonkurransen er opptellingen for senior.

I kvinneklassen dominerer Norge. Mette Fidje vant foran Ingveig Håkonsen, mens Keity Mejer fra Estland kapret bronsen i et jevnt oppgjør med Huldeborg Barkved og Erika Melchior.

junior

 

I Junior ble det både gull og bronse til vertsnasjonen, da Henry Vierimaa vant foran Nils-Johan Vold Gunvaldsen og Leevi Lindqvist!

veteranNoe er altså på gang, i et land som har fostret mange store trialkjørere. Det vises i veteranklassen, der finnene vinner så sant de stiller til start.. Norge klarte imidlertid å hamle opp med andrelaget, og tok sølvet. Det var nok likevel en skuffelse at verken Sverige eller Danmark stilte lag denne gangen, for våre gamlegutter var ute etter revansje..

Resultater Nordisk mesterskap individuelt         PDF        seksjoner

Resultater Nordisk mesterskap for lag                 PDF

 

Bilder hos Paavo Kymäläinen.
Paavo har en enkel regel: Bildene kan brukes av alle som vil fremme motorsport, og ikke til noe som kan skade sporten!

Bilder fra premieutdelingen  tatt av Timo Salmenaho           Lørdag             Søndag