VM i Tong-søndag

Foto:Nina Håkonsen
Foto:Nina Håkonsen

Ib Ib

Ingveig Håkonsen ble nr 12 etter litt mange prikker på siste runde mens Erika Melchior ble nr 19 – men bare 9 prikker bak Ingveig.  Håkon Pedersen ble igjen henvist til 16.plass, men sammenlignet med lørdagen har han antakelig kjørt bedre. Stort sett alle andre fikk nemlig flere prikker søndag etter at fire seksjoner ble gjort vanskeligere, mens Håkon kappet 20 prikker av totalen! Nivået ble altså skrudd til litt, og både Toni Bou og Emma Bristow var svært positive til det. De innkasserte også seirene søndag, og ser allerede ut til å være på vei mot nye titler. Eddie Karlsson klarte 8.plass igjen, bare et par prikker bak James Daill som ble nr 2 på lørdag.

Ib Vegard Andersen holder løpet ut, og kjørte seg opp fra  11. til 8.plass i Trial 2, og sier han har hatt det veldig moro i helga. Terje Glomset var minder, og det fungerte fint både for kjøring og humøret!   🙂  Sondre Gilje Haga ble nr 16. Han hadde motortrøbbel, og var egentlig godt fornøyd med egen kjøring i helga! Lørdag byttet vi alt minus en ting, men den tok vi søndag sa Sondre, og etter det gikk alt så meget bedre. Han sier også at 3 seksjoner var skikkelig vanskelige, her fikk han 45 av sine totalt 62 prikker! I siste runde gikk han på en femmer i en seksjon som burde vært null, og dermed datt han 4 plasser nedover og dessverre ut av poengplass.

Resultater:

Kvinner        Trial GP              Trial 2                Trial 125

Sammenlagt etter løpene i Storbritannia:

Kvinner         Trial GP              Trial 2                Trial 125

For kvinner gjenstår 3 runder, for øvrige klasser 2. I VM- Trial Grand Prix- teller alle runder, for kvinner teller 4 av 5 i følge årets reglement. I Trial 2 teller 13 av 15 runder,  mens antall runder som regnes i Trial 125 er avhengig av hvor mange som har gått på lukket område uten krav til førerkort. (Antall på lukket område minus to teller)