VM i Tong (Storbritannia) -resultater lørdag

For kvinner var dette den første VM-runden i år. Emma Bristow vant klart, det var knapt en overraskelse.. Ingveig Håkonsen kom inn på en gledelig 9.plass, og mener sjøl hun kan kjøre bedre i morgen. Etter første runde lå også Erika Melchior godt plassert, men dessverre ble det et par femmere ekstra i 2.runde.

I Trial Grand Prix var Toni Bou i en klasse for seg, og vant så til de grader.. James Dabill tok 2.plass og dermed også sitt beste resultat, og det på hjemmebane.
Håkon Pedersen våknet dessverre og var sjuk på morran. Han karet seg i mål, og havnet på 16.plass, men vi får krysse fingrene for at kroppen er på stell så raskt som mulig!

I Trial 2 klarte Ib Vegard Andersen en 7.plass, og det må være mer enn godkjent. Han har en 5.plass i Borås som karrierebeste, og i dag var det svært tett både opp og ned på lista. Han sier sjøl at pallplass er realistisk, og i morra er det ny dag.. Sondre Gilje Haga havnet på 22. plass, men hadde en del motortrøbbel, som kostet han flere 5-ere. Ellers følte han  at flyten var bra, og  håper det klaffer på søndag.

Resultater 

Kvinner          Trial Grand Prix             Trial 2              Trial 125