Seier til Fujinami i dag!

Fujinami var virkelig i slaget i dag! Foto: Jake MIller; FIM/G2F Media
Fujinami var virkelig i slaget i dag!
Foto: Jake MIller; FIM/G2F Media

Så ble det endelig litt endringer på toppen av pallen også, da Fujinami tok sin første seier siden 2013. Etter 2 runder lå han likt med Raga, men så slo han til med en suveren sisterunde på 1 prikk!
Resultater:   Grand Prix              Trial 2              Trial 125

Fujinami  var strålende glad etter løpet:  «I’m dreaming! I don’t know how I have done it! Near the start I saw that Tony had picked up a five and that I was up ahead with Adam. Towards the end the zones were starting to dry out and I thought that everyone would do much better. I knew nothing about the marks of the rest. In section four with Toni, we took a different route and we were the only two to get a zero out of it. It has been a great team effort. I knew that things were going well, but not that I’d be 15 points ahead of the second place rider! I wasn’t going after the victory and I didn’t expect it. I just wanted to fight to try and get on the podium, but today I was very focused and it was like back in the 2004 season. This victory is a gift for me and is great for the motivation that it will give me. I should thank the team and the sponsors, Montesa-Honda and HRC for having believed in me and supporting me. I’m really, really happy.»

Foto: Daniela Rossi

Håkon Pedersen hadde også kommet seg såpass at han stilte til start, men i dag plasserte den nordiske kontingenten seg pent nederst på lista i VM klassen «Grand Prix» ( minner om at her er det bare 20 kjørere i verden som stiller, og det er en prestasjon bare å være med i det selskapet!)

Sondre Gilje Haga var ikke fornøyd med egen kjøring, men ut fra det var 15 plassen  i Trial 2 helt grei.

 

Håkon, Ole Kristian og Sondre stiller på X-trial i Bergen 2.juli sammen med resten av norgeseliten, og en tur dit er ikke noen dårlig idé 🙂 ?

Neste helg er det ellers klart for EM kvinner og Youth i Polen, så det er ikke mange dagene til en ny  liten kolonne bobiler er på vei over grensa. Flere av våre jenter gjorde det godt i sesongstarten internasjonalt, og det skal bli spennende å se hvordan det går videre.