Midt-Norsk i Valldal

Litt dårligvalldalere vær da Midt-Norsk Mesterskap fortsatte i Valldal i dag, men med 76 fullførende satte klubben ny deltakerrekord med god margin.  På forhånd var de nok litt nervøse for avviklingen, men det var det ingen grunn til!

Ib Vegard Andersen stilte opp på kort varsel – så kort at han ikke fikk eget spor, og heller ikke sto på resultatlista i lørdagens løp. Peter Melchior fikk en dags varsel, heiv seg rundt og bygde elitespor, og det var seksjoner med trøkk i følge Ib Vegard! 38 prikker ble det på de 21 seksjonene, og det er mer enn i de fleste NC.
I KE er Erika Melchior eneste kjører i sitt distrikt. Heldigvis er det noen jenter i yngre klasser, og om noen år får hun kanskje selskap av vinner i KB, Vibeke Sigerset?
I A og B er det særdeles stabilt på toppen av resultatlistene, men i C og D  tok Steffen Ytrestøyl og Olai Eide Stavseng seier for første gang. Særdeles god deltakelse i både disse klassene og i rekruttklassene lover godt 🙂

Resultater 

Foto: Hilde Wenge
Foto: Hilde Wenge

I motsatt ende av aldersklassene – Trim – er det derimot ganske så tomt sammenliknet med på Østlandet. Mange av disse pappaene og et par av mammaene er imidlertid observert kjørende både oppover og nedover, men under løp er de travelt opptatt med egne barn, andres barn, dommergjerning og vaffelsalg!

Ib Vegard og Erika var tydelig store og spennende forbilder. De skrev autografer, delte trialtips, og var omsvermet av en skare minirekrutter.  5-6 åringene lurte på både det ene og andre om trial, noen ville sitte på fanget og prate litt med forbildene. Blir ikke mindre trialinteresse av sånt 🙂

ibog ERika

Takk til Valldal for bilder- alle foto er fra Astrid Eide Stavseng