Sondre feiret 17 årsdagen med 2 x 7.plass

Bursdagsbarnet klar til start ! Foto Martin Haga
Bursdagsbarnet klar til start ! Foto Martin Haga

Sondre Gilje Haga kjørte en god 2.runde på lørdag – bare 7 prikker. Dermed klatret han 4-5 plasser oppover lista og klarte 7.plass i seniorklassen. Også Marius Christiansen tok sin beste plassering hittil med 11. plass etter to jevne runder.
Søndag hadde Sondre fødselsdag, og sa før løpet at han satset på å fortsette der han slapp lørdag,  med god flyt og høye mål. Det var betydelig glattere og både våre gutter og resten av feltet pådro seg atskillig flere prikker. Til slutt ble det imidlertid akkurat samme plasseringer: 7.plass på bursdagsbarnet og 11 på Marius!

I junior tok Petter Bjerlin en ny 12.plass lørdag og 16. på søndag.  Han har hevet seg flere hakk etter oppholdet på Setesdal Folkehøgskole og satser visst på ett år til i samme treningsmiljø.
I veteranklassen kom Arild Norum på 8.plass lørdag og 7 søndag! Fortsetter han sånn kan det fort bli topp 6 sammenlagt 🙂
Her var det god skandinavisk samling – Arild hadde begge dagen Thomas Pedersen rett foran seg, og Kurt Hansen rett bak.

7. var dagens tall: I mangel av kvinneklasse kjørteErika Melchior Internasjonal 2 i, og ble også nr 7!

Ib Vegard Andersen var på plass, men måtte melde avbud. Han plages fortsatt av en skade etter uforsiktig omgang med en cross-sykkel for et par uker siden.. Sannsynligvis de samme sykkelen som han nå har lagt ut for salg?

Resultater lørdag:
Senior             Junior             +40

Resultater søndag:
Senior             Junior             +40