Hordaland Cup, individuelt og lag

Et tredvetalls førere stilte på Osterøy da 2.runde i Hordaland Cup gikk på lørdag. Et bra antall hjemmekjørere, særlig i B der over halvparten var fra Osterøy! I denne klassen er det helt jevn mellom Sebastian Vaksdal og Torstein Vevle – de har vunnet hver sitt løp, og det er bare et par prikker som skiller dem totalt. Like jevnt er det i A, men her måtte Kristian Haugland bryte slik at Lars Brunborg tok seieren.  I elite er Håkon Pedersen helt sjef, men de andre er også gode og her er det jevne oppgjør dem i mellom. Thomas Haugland Nilsen var nr 2 igjen, rett foran Mads Lexander og Geir Morten Græe.

Søndag var det klart for lagkonkurranse. I Hordaland kjøres det på sammensatte lag der førerne kjører det sporet de pleier og prikkene regnes sammen. Det er sosialt helt strålende, med små og store på lag!

Resultater:

HC 2 lørdag                       Lagkonkurranse søndag 

PS: Om du leser dette i løpet av de nærmeste par timene og fortsatt ikke har gitt din stemme til Osterøys MK’s ønske om støtte til klubbsykler: Stem her! (klikk på bildet)

osteroy