Kråkerøy Open 2016

DSC_7242 Kråkerøy er ingen stor klubb, ca 15-20 aktive maks, inkludert trimkjørerne som ikke alltid stiller med mor og far på trening. Heldigvis har de klart å holde hjulene i gang slik at løpet nå arrangeres for.. tja.. ingen er visst helt sikker på hvilken gang det er, men det er mange!
Det var ryddet av nye områder til seksjoner, til glede for både tilreisende og egne førere.
Selv om det er et tungt løft var alle i strålende humør hele dagen. Legg merke til teksten på jakka: «Trialmamma» 🙂


100 førere til start, også mange i trim- og rekruttklassene denne gangen.
De kom fra fjern og nær og alle himmelretninger. Lengst vei hadde de to familiene fra Bodø som bråbestemte seg og bestilte flybilletter da de fikk lånt sykler av velvillige OMS Trialklubb. caravelle_paaLengst tid – med god margin. brukte Torbjørn Sigerset. Ned på fredag, med campingvogna bak Caravellen og Vebjørn bak rattet gikk det strålende til langt ned i Østfold, men da ble det clutsj-havari..
Her ville jo normale folk ringt Viking, men Bakurowitz hjalp til så de kom seg til depoet. Neste dag ble det så buss for tog, fly hjem og hente en annen bil på flatvogn.  På bildet under har Skoda og Caravelle byttet plass, og det er klart for tur hjem. 2 ganger tur-retur Kleive på en helg er ikke frøsent!  B-klassen ble ellers innlagt Kleive klubbmesterskap, med 4 førere topp 5!

Regnværet kom dessverre, både i dagene før og den første timen av løpet.
Det var realt glatt en del steder, men seksjonene var kjørbare og det var moderat med høye kanter denne gangen. ( alt etter som man vurderer dem) Fasit:  Totalt færre prikker og få som slo seg !
Resultater     Seksjonsanalyse 

For bare et par uker siden sto Mette Fidje på pallen i EM, men i helga måtte hun seg slått av Ingveig Håkonsen. Ingveig kjørte strålende, og med bare 6 prikker ville hun faktisk tatt seieren i A!

Ib Vegard var sjef blant gutta, med bare 2 prikker totalt – samtidig som han gjorde jobben som minder for Erika – men Julian Berntsen og Marius Christiansen har all grunn til å være fornøyde med sine 11 prikker.

 

DSC_7182

Det var bra deltakelse også i rekruttklassene, men bare en minirekrutt denne gangen. Han valgte å stille i de vanlige seksjonene, og det gikk fint!

DSC_6906
Dagens yngste i skogen!

 

????????????????????????????????????
Og yngst i A-sporet: Linus Sandberg (11) imponerte! (Rekrutt A  fins ikke en gang  i Trialprogrammet.. )

 

Det var særlig to sykler som trakk til seg oppmerksomhet. Mats Amundsen har den hittil eneste TRS som har kjørt i et norsk løp ( det er et par til på vei til Bergen, men de rakk nok ikke fram til Hordaland Cup)

Men den virkelige publikumsmagneten var Helge Ruden med 1938 Ariel! Rusten Ratbike, ser ut som den er gravd fram bak låven og høres ut som ei snekke. Folk både snudde seg og fulgte etter i skogen og da han dro opp det glatte fjellet bak klubbhuset var det tilløp til applaus. ( De andre i Classic så et lite håp om å kunne slå han denne gangen ettersom han kjørte «førkrigs-traktor», men det ble tre runder på null for denne ekvipasjen!)

Flere bilder: