Gas Gas klar med laget for 2016

GasGas-LogoEtter hvert som den ene etter den andre føreren har skrevet kontrakter med andre har det vært litt spenning rundt hvem som skal representere Gas Gas internasjonalt. Nå er fabrikkens lineup presentert, med Håkon Pedersen blant førerne som får støtte.

Offisielle førere: 
Arnau Farre (Spania)
Matteo Grattarola (Italia)
Michael Brown (UK)
Franz Kadlec (Tyskland)
Jack Price (UK)
Jack Peace (UK)

Andre førere som får støtte: 
Håkon Pedersen
Martin Matijcek (Tsjekkia)
Dan Peace (UK)
Marc Riba (Spania)
Gianluca Tournour (Italia) – Europamester 2015
Hugo Dufrese (Frankrike) (Se video-antar det er han her?)
Julien Rousselle (Belgia)
Steven Coquelin (Frankrike)

Grattarola, Brown, Kadlec og Håkon skal vel kjøre World Pro, så da blir det langt fra Gas Gas-tørke 🙂
Michael Brown har vært stabilt topp 10 i VM fra 2007-2014, men fikk en stygg kneskade i første VM-runde i år. Grattarola er også en erfaren og stabil fører, topp 10 de siste 5 åra, Franz Kadlec var jo Europamester i 2014 så det er ikke noe dårlig lag.

Håkon deltok jo i World Pro for første gang denne sesongen, og har høye mål for framtida. Avtalen innebærer full support fra Gas Gas under alle VM-runder, så da skulle det praktiske være vel ivaretatt!
Håkon sier  at Gas Gas er en svært god sykkel, og at han også er glad for å fortsette samarbeidet med Tandberg. Han er ellers en av de på lista som aldri har konkurrert på Gas Gas. Tandberg har heldigvis klart å framskaffe et eksemplar han kan trene på, fram til 2016-modellene dukker opp. ( Ordinær produksjon er i mars, men fabrikkskjørerne får nok sine en god stund før det 🙂 )