Trial des Nations 2015

Norske deltakere under lagpresentasjonen
Foto © Jake Miller/ G2F Media

 

Resultater:                      Trial des Nations                Internatinoal Trophy 

Ingen overraskelser i lag VM : Spania er mestere for 12. gang på rad. (Med de 4 første plassene i VM sammenlagt var  det knapt noen oddsbombe.. ) 20 tellende prikker der Frankrike på andre plass fikk 109 sier sitt om den totale dominansen!

Denne gangen deltok også Japan, og de klarte bronsen en hårsbredd foran Storbritannia – begge fikk 128 tellende. Sist Storbritannia ikke tok medalje var i 1992, så dette var et hardt slag!

Norge ble sist i pulja, også slått av Italia. Det var flere prikker rund baut enn i fjor, og det kan også være noe av  forklaringen på at det norske laget var litt lenger bak konkurrentene. Ib Vegard beskriver dagen sånn: Landslaget er i mål og det ble en tøff dag! Vi har fått til masse sykt, gjort dumme ting, ødelagt ting og fiksa ting

© Jake Miller/ G2F Media
© Jake Miller/ G2F Media

I «B-pulja» Internatonal Trophy var det Tsjekkias dag. De deltok ikke i Andorra i fjor, men har ellers ligget stabilt i toppen. Hvis det blir noe av forslagene om å senke nivået litt, så flere nasjoner vil og kan inkluderes i selve lag-VM er de sikkert klare for opprykk – sammen med Tyskland, som tok 2.plass nå, men ofte vinner?

Foto: DMU
Foto: DMU

Danmark er et stykke ned på lista, og gode og slitne men særdeles fornøyde. Etter løpet hoppet de i havet, i fullt trialutstyr!

Noen bilder fra FIM: