Rogalandsrunde på Karmøy

Foto: Karmøy Trialklubb
Foto: Ann-Reidun H. Kallevik

 

Både sol, regn og vind hos Karmøy Trialklubb i går, da den 4.runden i KM Rogaland ble kjørt. Klubben hadde lagt ned en real innsats i forkant for å finne igjen terrenget, der alskens buskvekster hadde tatt overhånd! Mye arbeid, men også noe kjørerne vil ha glede av på trening! Karmøy Trial  i vekst og full vigør, med oppvisninger, rekrutteringstiltak og faste treningsgrupper, og nå også en egen trening for veteraner!

Klubben ble jo hardt rammet av en påsatt brann for halvannet års tid siden. Den saken ble for øvrig oppklart, men det hjelper ikke så mye når klubbhus og klubbsykler er borte.. Kronerulling både lokalt og i Trialnorge ga mulighet for å erstatte rekrutteringsutstyret, og en lokal sponsor Probygg sponset arktekttjenester og prosjektering av nybygg. Anlegget Helganes Motorsportenter rommet jo flere aktivitetrer og klubber, og klubbhuset var kommunens eiendom. men dessverre er det et gap mellom forsikringssum og prisen på nybygg..  Nå har kommunen fattet et positivt vedtak om gjenreising, men der må det også ventes på budsjett – dvs tidligst 2016. Det arbeides med finansiering, og optimismen er til å ta og føle på, mens klubben foreløpig holder til i en gammel brakke og en stålcontainer!

En rask runde på Facebook vitner om fornøyde deltakere! Resultatene får ellers tale for seg. En seksjon i A/E må ha vært realt vanskelig, for det er gode kjørere på de kanter av landet 🙂

Resultater              Seksjonsanalyse        Deltakere seksjonstrening

Flere bilder på Karmøys  hjemmeside!