Midt-Norsk på Kleive i godvær

Foto Odd Jørgen Nilssen
Marius Kirkeslett i B-sporet. Foto Odd Jørgen Nilssen

Fjerde og nest siste runde i Midt-Norsk Mesterskap gikk på Kleive i dag. Godt vær og glade utøvere – som vanlig! Opp mot 50 deltakere er bra, og da manglet det også en del av de «faste». På de kanter drives det gode nybegynnerkurs, og  rekruttklassene er oftest størst – denne gangen var de 20 tilsammen med stort og smått.

Jonas Velsvik best i A, med bare 2 prikkers margin til Terje Glomset. Disse rutinerte gutta holder foreløpig stand mot Nils Anders Vebenstad, men han drar innpå! Erika Melchior er jo sørafor og gjør suksess i EM, og det får være gyldig fravær 🙂

I B gikk Vebjørn Westad Sigerset helt til topps, og dermed har han også testet alle trinn på pallen denne sesongen! I KB er Evelina Melchior fortsatt enslig svale, og KC er aldeles tom mens Vibeke Westad Sigerset  gror sammen. Det er leit for kjørerne i små klasser, for løpene er jo akkurat like mye verdt og like bra uansett hvem andre som stiller opp!   C-ble det jammen hjemmeseier der også. Thomas Berg startet med et par 3.plasser, tok andreplassen sist og nå ble det altså seier.  I denne klassen var det svært jevnt, hele 3 kjørere med 16 prikker slik at 3.plssen ble avgjort på antall null. D-kjørerne var ganske mange, og her er det lite prikker i toppen. Simen Farstad Aas har vunnet det meste i regionen, og er sikkert klar for større utfordringer neste år 🙂

JanneHokland Resultater

Klubben vil gjerne rette en stor takk til sponsorer, dommere, klippere, kjøkkenhjelp, Nesset Folkehjelp, og til alle i klubben for et flott løp uten dere får vi det ikke til👍 

Ildsjelene er mange – her representert ved Janne Hokland foran dataen.

Arrangørene hadde for øvrig valgt å øke kjøretida til 5 timer. Da ble det lite stress, folk tok seg tid til en pause for å handle sveler og annet godt i kiosken. Alle var uansett ferdige i løpet av 4 1/2 time, så det ble en vinn-vinn -situasjon!