Kveldsløp i Hobøl

hobolSist torsdag var det kveldsløp i Hobøl. Konkurranseformen er bare et par år gammel, men har slått an slik at det nå er minst ett slikt regionløp i året. Med begrenset kjøretid blir løpet kompakt, og legger ikke beslag på verdifulle lørdager..

Kort forklart: Innsjekk 16.30-17.59 , start kl 18 og 3 timers kjøretid. 3 x 5 seksjoner, ingen respitt – seksjonene stenges kl 21 og er du ikke ferdig blir det 5 prikker i resten. Ut fra lista å dømme ble folk ferdige denne gangen 😀

Deltakerantallet var imidlertid en god del lavere enn på OMS sist lørdag, og siste skoleuke er nok ikke det beste valget. Avslutninger står i kø, for elever, foreldre og barnehager!    Når dette er mulig i region Øst er det fordi det er korte reiseavstander, og svakeste løp kan også strykes før sammenlagt beregnes. ( I fjor var det 5 runder, der 4 telte)

I det høye settet hadde førerne bra med utfordringer. Ib Vegard Andersen vant suverent i elite, og også Julian Berntsen snek seg foran Ivar Norum. Dermed er det også helt åpent om sammenlagtseieren!

I KE var Camilla Dybedahl alene, selv om regionen teller en hel haug av de beste jentene i landet.
I A-klassen var de voksne i tet denne gangen: Mats Amundsen ( 26) er tilbake og jobber seg opp i form, mens 10 år eldre og evigunge Bjørn Hovden knep andreplassen med en null, rett foran Per Kristian Svensrud (15). Det er en betydelig endring fra løpet sist helg, da PK var klart foran – i et betydelig lettere løypesett?

I B har Nicolay Baardseth funnet formen den siste tida, og vant igjen, mens Jonas Hytland Eriksen er stabilt på pallen. I dag fikk de følge av Henning Norum, som ellers har trappet ned og stiller som minder for Ivar! KB ble vunnet av Silje Marie Hove. Hun begynte ganske seint med trial, og blir bare bedre og bedre: Flere av gutta måtte se seg slått..

I det lave settet var det betydelig enklere, også «mot normalt» nivå. Sander Elmholt kjørte på null i C-sporet, og det var ikke så høye score i de øvrige klassene heller.  Svein Olav Bjerkeli Wick havnet bak denne gangen, de har nå to seire hver i cupen og utfallet er ikke godt å spå!

Resultater