Bilder fra Borås

Bou signerer jakka til en gutt
Den jakka blir nok ikke vasket igjen..

Det var masse nordmenn som tilskuere i Borås. Heldigvis – det er dessverre en sjelden anledning! Busslaster fra både Søgne og Sunnmøre stilte med godt humør, og angret absolutt ikke på mange timer i bussen; noen syns også det var et pluss så god som stemningen var 😀

Her kom vi tett på verdensstjernene,  de norske youthkjørerne sto i kø sammen med Bou og Raga og noen heldige tilskuere fikk signert både det ene og andre.

DSC_8520

Vi så det umulige bli mulig, innimellom også for våre gutter, vi så gutsing og tryning, myndige dommere, uvettige svev og total presisjon.  Etter VM-helga satt vi igjen, stinne av inntrykk og med fulle minnekort da hverdagene kom.

DSC_8412 DSC_8423 (2) DSC_8436 DSC_8620

Et utvalg!