Jubileum for Søgne Trialklubb

sognetrial-logotoppSøgne Trialklubb feirer 20-års jubileum i disse dager, og benyttet anledningen til å lage ekstra fest rundt dagens runde av Sør-cupen. Klubben ble startet opp i 1995, som et nytt tilbud da en motor – og mekkegruppe for ungdom måtte ut av lokalene sine på grunn av boligbygging.jenter_i_fokus

Siden da har det vært både vekst og noen roligere perioder, men nå er klubben livskraftig og full av pågangsmot. Siste tiltak er en satsing på å få flere jenter med i miljøet: Jenter i fokus, der nye jenter får gratis utlån av sykkel og utstyr!

I dag ble det altså bursdagsfeiring.
Ordføreren var på plass, og det ble gaveoverrekkelser fra mange hold.

Søgne Kommune, MA-Ungdom og Gjensidigestiftelsen har alle ønsket å gi klubben honnør for det gode arbeidet for barn og ungdom. Presangen fra Gjensidigestiftelsen er en flott klubbhenger, som dere kanskje allerede har sett i depotet?

sognelaget
Søgnes egne førere før start – foran klubbhenger’n. Foto Mikal Ravnberg

IMG_6501 Andreas_Ramsland

Henry Klungland og Andreas Ramsland (til høyre) fikk også vel fortjent oppmerksomhet som mangeårig ildsjel i klubben.  Andreas fikk en ryggsekk, og bakgrunnen for det er at han alltid er hjelpsom og raskt framme med verktøyet når noen trenger hjelp, enten det er i depot eller skauen!

Søgnekanten. Ole Kristian Sørensen fikser den glatt

69 førere var påmeldt, slett ikke ille i regnvær og på 16. mai!

«Søgnekanten» er selve bumerket på terrenget her. Ole Kristian Sørensen kjører her på null, mens stort sett alle andre sleit i denne seksjonen.  Han vant også klart, og det er i de verste seksjonene det skiller- som seg hør og bør for Sørlandets første World Pro-kjører!

Området er sterkt kupert, med mange lange og bratte fjell som utnyttes til fulle. Men i mellom de heftige sakene var det også plass til snillere seksjoner for minirekruttene 🙂

Sander Omholt Glomset er 5 år, og har gledet seg lenge.. Dette var det aller første løpet.
DSC_7619

 

 

Bra at bestefar har ekstra  batterier i veska!

Ole Kristian Sørensen og Mette Fidje vant klare favorittseire i eliteklassene, mens  A-klassen ble et hyggelig gjensyn med Anders Rosseland (Sørlandets Trialklubb)  på toppen av lista! Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen har gjort det godt i hele år, og var hakk i hæl, men på tredjeplass kom enda en overraskelse: Mats Nilsen  startet sesongen med to andreplasser i B, men syns det fikk holde og gikk rett opp i A..
Erlend Udjus fikk sin første seier i B, og det gjorde vel også Stian Berge på hjemmebane i C-sporet?
Huldeborg Barkved har i år blandet seg inn i norgestoppen i kvinner Elite, men nøyde seg med KB her. Den vant hun til gjengjeld grundig, og var også best av samtlige i det grønne sporet.

DSC_7673

Sander til høyre her kjørte på bare 3 prikker. Det er akkurat ett år siden han bestemte seg for å begynne med trial – etter å ha sett kjørerne i 17-mai toget i Kristiansand! Han trener jamt og trutt, og har ikke angret ett sekund- heller ikke da han slo seg skikkelig forrige dagen. Legevakta gipset for sikkerhets skyld, men 15 mai bar det tilbake for å klippe av gipsen: her skulle det kjøres løp..
– og ikke minst oppvisning i toget på ettårsdagen som trialentusiast! Norsk_flagg

Selve arrangementet gikk greit for seg, regnværet kom ikke direkte overraskende og seksjonsleggerne hadde nok delvis tatt høyde for det. Dommere nok ble det, selv om flere klubber sleit med å fylle kvotene sine . – og humøret var det ikkeno’ å si på!

Foto: Mikal
Foto: Mikal Ravnberg

Resultater 

Søgne og Songdalen Budstikke var på plass