Grimstad gleder seg til Norgescup

e40cda4_logo_grimstad_trialklubb_mau

Grimstad Trialklubb MAU er på ingen måte ferske i gamet, men det er første gang de står for et NC-arrangement. » Vi tok også likegodt to runder siden vi ikke har gjort dette før» skriver de i invitasjonen, og det er jo en sporty innstilling!

Nå er det jo sterke krefter i klubben , som også har bidratt inn i de mange stevnene på Sørlandet, så det går helt sikkert bra!

Runde 3 og 4 går 20 og 21 juni, dvs. første helga i skoleferien. Siden de langveisfarende vel knapt har vært på Grimstads trialområde før, har de sendt ut en egen invitasjon med info. Det er depot ved bibelskolen på Østerhus, og også mulig å bestille rom samme sted. (Skolen benyttes også ellers som sommerhotell, og er nok et av de rimeligste overnattingstilbudene i området.)

Påmeldingsfrist til løpet er 5 juni.

NB: Her ønskes det påmelding også til camping i depoet. Dette gjøres på http://www.checkin.no , skriv «trial» i søkefeltet øverst.

Invitasjon med informasjon

Informasjon og lenke til tilleggsreglene hos NMF