Resultater fra OMS avdeling Eiker!

Mette Fidje på vei opp elvestrykene
Denne var flott 🙂 Her er det Mette Fidje som går mot strømmen. Foto: Fidje.

Cato Karlsen har reist over til Eiker i ett sett i siden påske, og arrangørene har virkelig gjort seg flid med å planlegge seksjonene slik at de skulle fungere godt etter nye regler. Det betalte seg: Ikke klaget folk, og var attpå til såpass fornøyde at det ble spesielt kommentert på Facebook. Og som vi alle vet er det jo det som virkelig gjelder for å måle suksess 🙂

Premieutdeling inne i hallen! Foto: Bjørg-Solveig Lindanger
Premieutdeling inne i hallen! Foto: Bjørg-Solveig Lindanger

Heldigvis ble det etter hver en god del påmeldte- det drøyde litt, også på grunn av at det har vært endel oppstartsvansker med det nye datasystemet til NMF. Cato fikk i flere uker telefon hver dag fra desperate trialfolk som ikke klarte å få til det ene eller andre, og han har blitt på fornavn med supportavdelingen i NIF 🙂

 

Ute i løypa var det jamt god stemning, men denne seksjonen utmerket seg. Hva som har skjedd med nesa er ikke godt å si, med det har i hvert fall ikke ødelagt humøret! De mange dyktige funksjonærene som stiller opp fra ulike klubber er en viktig grunn til at det er så trivelig på løp!

Foto: Bjørg Solveig
Foto: Bjørg Solveig

Håkon Pedersen var best igjen, takket være en fenomenal sisterunde på bare 3 prikker som var i en klasse for seg. Forholdene i toppen er ellers ganske stabile, Ib  var igjen rett bak mens Ivar Norum tok steget opp på pallen med 3.plass denne gangen! verdt å merke seg er også at Sondre Gilje Haga igjen kom inn topp seks, og er den som utfordrer landslagskjørerne.

mette2
Mette Fidje, her bokstavelig talt på vei mot toppen! Foto: Fidje

I kvinner Elite er det enda jevnere. Lørdag var det Mette Fidje som gikk til topps-for første gang i eliteklassen. Ingveig Håkonsen er stabilt i toppen, mens Julie Sandanger og Erika Melchior på 3. og 4.plass rykket flere hakk oppover.

I junior var Halvard Seilen best igjen, med Geir Morten Græe  rett i hælene. Bak der et nytt jevnt Gunvaldsen-oppgjør, og denne gangen var det Jarand som snek seg to prikker foran Nils Johan. Dermed står de likt både på poeng og prikker totalt! 5.plass på «militærpensjonist» Håkon Håkonsen er ikke ille, han har vel kanskje 5 treningstimer totalt denne sesongen og vinner helt sikkert prisen for plassering pr time på sykkel 🙂

I ungdomsklassen var det nesten-reprise, med Rikard Hegreberg (Randaberg)  og Lars Brunborg  (Voss) på toppen. Men så klarte Erik Øgrei-Strøm fra Søgne en saftig forbedring og tok 3.plassen!

Nasjonal jenter: Kristina Bakurowitz  på topp igjen, denne gangen med Tiril Rongved som nærmeste utfordrer foran Evelina Melchior.

Veteranklassen er ny av året, og ble vunnet av Helge Ruden på semi-veteransykkel, foran Arild Norum: kompis og konkurrent gjennom mange, mange år.  Arild hadde en prikk mer enn Helge, men det var også dobbelt så mange som vinneren 🙂 Deretter kom jammen Henrik Wergeland, og så hjemmefavoritt Henning Flaget. Her skal det bli hard kamp om plassene på representasjonslaget! Og nå var det også et kvinnelig innslag: Cathrine Hovden tar opp kampen med gutta/gubbene. Go girl 🙂 !

God deltakerøkning i de åpne klassene.Vår alles Terje Glomset var suveren i Nasjonal Åpen (blått spor), men her var det også en veteran: Sigbjørn Kjos fra Hobøl og han var i hvert fall i nærheten?  Verdt å merke seg er også at både Trim og Rekrutt lett ( de klassene kjører samme spor) hadde hver sin jente på toppen.

Fulle resultater

Bilder fra premieutdeling – takket være Bjørg Solveig Lindanger. Hun styrte som vanlig sekretariatet på stødig vis, og da stresset la seg og listene var klare fikk hun jammen gjort en fotojobb for Trialavisa også 🙂

For de som lurer på om jeg har glemt Vaulali : NEI! Dessverre glemte jeg jo igjen PC på hjemturen. Vi er nå gjenforent, men jeg har hatt etterslep så det holder.. Denne uka blir derfor et dobbeltnummer 🙂