Kråkerøy Open

Mette Fidje
Mette Fidje vant KE

Kråkerøy har vært velsignet med godt vær i flere år, så når det denne gangen ble både vått og kaldt får vi tilgi værgudene! Glatt ble det også mange steder, og en del seksjoner ble kanskje vanskeligere enn planlagt. Med mange tøffe momenter både opp og ned fikk nok særlig KE det vanskelig, men også de øvrige klassene i høyt sett hadde sitt å stri med.

DSC_7310_redBortsett fra de beste  elitekjørerne, der flere kjørte runder der alle prikkene kan vises med ei hånd! Ivar Norum trener med Johan Svensson så ofte han kan, og denne gangen hadde han også super minderhjelp av treneren. Kanskje var det det som ga han det lille ekstra så han for første gang tok en seier foran Ib Vegard Andersen? Det som er helt sikkert er at de beste eliteførerne nå er så jevne, og så gode, at mange kan gå til topps. Og dermed har vi også et strålende landslag!

Kråkerøy har ikke lenger den posisjonen løpet har hatt som trialfolkets åpningsfest, men rundt 100 startende er slett ikke ille. De fleste lokale, men Kleivebussen kom med langveisfarende gjester, et lite knippe tok turen fra Sørlandet og Linus  Sandberg  kom over fra Kungsbacka. Ekstra hyggelig med hele 5 førere fra Heistad!

Tross vær og prikker så de fleste ut til å ha det ganske trivelig 🙂 Usikkerhet rundt kjøretida skapte riktignok noe stress og litt problemer for både sekretariat og kjørere ei stund. ( Her er det nok også enkelte som har blitt feilaktig ilagt respitt. )

Cato Karlsen fikk et hyggelig gjensyn med Andreas og Ole Greaker.

Dagens og helgas mest uheldige kjører var nok Frank Høglind fra Gjerstad. Trøbbel på veien opp med ferje og punktering ble småtterier mot dette:

Godt gjort å holde humøret oppe her! Rammebrudd ga en sjelden Gas Gas Lowrider, men heldigvis skjedde det ikke et sted der det oppsto et virkelig farlig fall.

Erik Olafsen, Odd Martin Sørheim, Eskil Broen og Arne Petter Morstad

Kråkerøy fikk også æren av å bli det første løpet på norsk jord med en reell Classic-klasse. Spesielt BSA-sykkelen uten dempere noe sted vakte beundring, men mange voksne viste stor gjensynsglede med syklene fra 80-tallet!

 

 
Resultater

Bilder fra løpet :