Vaulali i rute: hilsen fra arrangørene!

Tekst og foto: Roald Stenvik

Norgescup åpningen nærmer seg, meld dere på!!

Da er det snart bare en måned til første runde i Norgescupåpningen som skal være hos Vaulali Trialklubb.
Nå 5 uker før løpet er det bare 14 påmeldte..
Vi håper på mye mer og oppfordrer alle til å melde seg på i god tid 🙂

Invitasjon 

Vi skal prøve å lage en fin åpning av Norgescupen med kjekke seksjoner. Vi har klargjort nye områder så flere av seksjonene er på helt nye plasser i forhold til Norgescupen 2013. Planlegging av hvordan seksjonene skal bygges har også pågått lenge, under finner dere noen bilder som viser en stemningsrapport fra skogen nå bare 5 uker før løpet og noen dager før seksjonsband begynner å strekkes:

Her ser dere Idar Holta som har jobbet i skogen over et år nå med klargjøring leker seg med et nyanskaffet verktøy, batterimotorsag på skaft!

bilde1

Nemi som er hunden til Idar og fast inventar skogen til Vaulali Trialklubb er litt skeptisk på dette lange verktøyet og ting som kommer fallende fra høyden..

bilde 2

Her hadde vi tenkt å teste om de beste klart å kjøre opp.. ser kanskje ikke så høyt ut på bilde, men legg merke til at Idar og Nemi må se rett ned på fotografen.

bilde3

Kommunen vår er jo inngangsporten til Prekestolen, vi har en minivariant i skogen som vi har kalt opp etter det kjente fjellet! Det har enda ikke vært trialsykkel oppå vår «prekestol»..
IB, Håkon, Ole Kristian og dere andre, klarer dere denne??

bilde4

En seksjonslegger trenger også pause..

De som har vært med i Trialen noen år kjenner Idar Holta, her er han sammen med sine to hunder. Molly til høyre har vært med i Trialen nesten like lenge som Idar, den går daglig på tur inn i Trialområdet – legger seg under et tre mens Nemi flyr rundt omkring og Idar sager, rydder og ordner til Norgescupen!

bilde 5

Vi gleder oss til å ta imot hele trial Norge til Norgescup åpning hos oss lørdag 18. april!

Igjen, meld dere på til Norgescupen 18. april.

For mer informasjon om hvordan komme til oss, overnattingsmuligheter etc. så se på klubbens hjemmeside http://www.vaulalitrialklubb.no/

Roald Stenvik