Snart er det påske – og trial i Sotenäs

Påskeharen er allerede på vei mot Sotenäs, men ble oppholdt av en politipatrulje..
Påskeharen er allerede på vei mot Sotenäs, men ble oppholdt av en politipatrulje.. Klikk på bildet for resten av historien!

Påska er nær forestående, og som alltid avsluttes den på perfekt måte med påskatrial i Sotenäs. Sjøl om det er tidlig påske i år ligger jo våren godt an, og de fleste trialsyklene har vel vært ute og luftet seg forlengst? Hvis ikke er det jammen på tide 🙂

Dette er et trivelig arrangement,  der gamle og unge, elitekjørere og drivende gode veteraner samles til felles oppstart – alltid med godt humør. (Se reportasjer fra 2011 , 2013 og 2014!)

Løpet arrangeres som vanlig 2.påskedag, i år 6. april, med påmelding på løpsdagen og start kl. 10.00. Alle lisenser vil være gyldige.

Innbydelse                                       Sotenäs hjemmeside

NB: Innbydelsen henviser til reglementet (PM) for Väst-trial, som finnes hos MFU-Partille

Klassene er Expert (fri kubikk), A (maks 125) , B(125), B(maks 80), C (maks 80) og N (Kjører fritt, tilsvarer rekrutt men ser ikke ut til å være aldersbegrenset).

Kjøretid fra Oslo er rundt 3 timer, og klubbens hjemmeside har
GPS- koordinater,   kart og veibeskrivelse .
Oversiktskartet viser treningsområdet, og som koordinatene viser er depotet ikke helt samme sted. Det vil bli skiltet (men hvis det er som tidligere: med ganske små piler)