Hva med en tur til Berlin? Bunkertrial 2015 21-22.februar

Ja, det er bunker som i ..bunker? Det går i militært terreng, der det som er av hindringer er halvt nedgravde bunkere og skytestillinger. (se mer nedenfor)

Og det virker til å være litt av et arrangement!

I tillegg til 2 dager trial blir det – i anledning 25.års jubileet for murens fall – omvisning i   «Bunker des Ministeriums für Staatssicherheit» , et realt tysk bunkerparty på deltakerhotellet Jägerheim Ützdorf , som også har historie tilbake til keisertiden.

Det er jo et Classic-løp, og de fleste i det norske Classic-miljøet er nok over skolepliktig alder.
Men: dette er i hvert fall for enkelte fylker i vinterferien, så kanskje går det å ymte frampå i heimen om en Berlintur sånn på ettervinteren?
Det kan være begrenset plass, spesielt på den omvisningen, så ikke nøl 🙂

Dessuten har arrangøren lagd en vri: For å øke kvinneandelen har de noen sykler til utleie, der kvinner har fortrinnsrett!

Det er ikke nødvendig å bruke påmeldingsskjemaet – send  mail med de samme opplysningene:  bunkertrial2015@arcor.de
Trialforum om dette arrangementet

Bunkertrial 1

Bunkertrial 2

Reisebrev fra en som har vært der før: (men akkurat det med påmeldingsavgiften gjelder ikke  denne gangen)

Hej Maarten,

Jeg kan tilføje at det er en meget stor oplevelse. Jeg var dernede og køre i februar 2013. Løbet foregår i et gammelt russisk/østtysk militærterræn, der som udgangspunkt er meget fladt. Men så er der bunkere, der er dækket med jord og der gror træer i jorden samt at der er gamle skyttegrave og diger, formentlig til at dække sig bagved i tilfælde af krig. Et historisk spændende område. Bunkerne og det opgravede er bakkerne vi kører i.

Hotellet er også et kapitel for sig. Et gammelt hotel formentlig mest brugt af jægere, ligger naturskønt i skov, bakket terræn, rent, pænt og billigt. Tidligere Østtyskland som trialterræn’et. Det er priser som når vi er i Brockhöfe og det er billigt.

Stedet med trial er også ganske specielt. Det er en gammel Østtysk/russisk raketbunker med kæmpestore jerndøre og ellers lavet i tykt, armeret beton. Prøv at tænk dig f.eks. at arbejde der som soldat. Det eneste du skal gøre hver dag er at sørge for, at træne og øve dig i at kunne affyre mobile raketter mod Frankfurt i løbet af 2 minutter. Og det træner du så hver dag indtil du skal pensioneres..

Normalt deltagergebyr har været, at alle deltagerne skal levere en sten til sektionsbygning. Filisofien her er, at når man har været med til at bygge sektioner, kan man ikke påberåbe sig ikke at have kendskab til sektionerne og kan ikke lægge sag an mod klubben ved evt. tilskadekomst.

Hilsener fra Leif Nielsen