25-årsjubileum på Osterøy

Klubben ble født 17 juni 1989, da som Osterøy Trialklubb. Siden dess har de vært innom Osterøy IL, før de nå har fått en egen avdeling for roadracing og landet som Osterøy Motorsportklubb. Nå er de vel en drøye 30 i trialavdelingen, omtrent halvparten aktive, og medlemstallet har holdt seg stabilt. Det er en driftig gjeng, som har drevet nybrottsarbeid i terrenget,  bygd klubbhus og med 4 klubbsykler skulle det ligge godt til rette for vekst.

Bilder fra løp som viser litt av området (ekstern lenke-Vestkant Trial)

037_red

Sist lørdag var det klart for jubileumsfest, med 35 gjester fra fjern og nær.  Ekstra heder ble det på Espen Tjønum, som har vært med helt siden oppstarten og  fortsatt er en drivkraft og trener i klubben, sjøl om han ikke lenger har aktive i egen familie.

AbjornHanssenDet rapporteres om en trivelig kveld, med både gode minner, taler og hjemmelagd mat . Her er det Asbjørn Hanssen, tidligere formann gjennom mange år,  som holder festtale for dagen og klubben

Det var også en del inviterte gjester, som benyttet sjansen til å gi klubben en gave som støtte til arbeidet de gjør i lokalmiljøet:

Her overrekker Mikal Daltveit gaver : 5000 fra Osterøy Lions Club, og enda 5000 fra Sparebank Vest,

20141101_200320

Et lite bilde fra «husker du»: Ikke på langt nær så gammalt som klubben, men det er noen år siden:

Geir Morten Græe 2005?
Geir Morten Græe 2005?