Stadiontrial og finale i Hordaland Cup

Alle foto: Rolf Ludvigsen

Sist helg var det full aktivitet hos Vestkant Trial. Lørdag var det stadiontrial, som etter hvert er blitt et fast innslag i den årlige kulturuken i Laksevåg og Fyllingsdalen, og søndag var det klart for fjerde og siste runde i Hordalandscupen.haakon

Håkon Pedersen hadde fått med seg hele landslaget til start, og tross et heller ufyselig vær kom det en del tilskuere. De fikk se kjøring i toppklasse, og seksjonsleggerne hadde tatt hensyn til det sterke startfeltet og jekket opp seksjonsnivået atskillige hakk.  Elite fikk et helt eget spor, mens A +B og C+D var slått sammen.  Opplegget var lagt for show og spenning, og alle seksjoner lå oppe på et lite område. Det var svært variert, med betong, stein, paller og stokker, vippeplanke og stativ til å kjøre under.  Enda mer imponerende når du vet at en liten gruppe bygde alt sammen på fredagen!
Håkon Pedersen vant, men hele landslaget viste klasse og også i de andre  sporene var det mye god kjøring.

connie

null_red

I A vant Halvard Seilen, og her ser en at det er bredde i distriktet: 4 ulike klubber på de fire første plassene. Connie Ludvigsen har vært trener for opptil flere av disse i region Vest, og imponerte  i A-seksjonene!

Resultater Stadiontrial

 

 

Godt gjort at eliten nullet dette 🙂 Her er det Ib Vegard Andersen som står klar.

 

Søndag var det Hordaland Cup. I år har 55 førere deltatt i cupen, og i tillegg kommer rekrutter, minirekrutter og trimkjørere så totalt har det vært godt oppmøte selv om ikke alle har kjørt alle løp. Tyngdepunktet ligger på klassene R, D og C,  som naturlig er i en region med noe vekst.

Mats
mats Lexander. Foto: Rolf Ludvigsen

Lokal favoritt Mats Lexander måtte dessverre bryte lørdag, og nøyde seg med A-sporet søndag. Mats har jo trent mye biketrial, men trives også med motor! I tillegg stiller han opp som seksjonsbygger i begge grener, og er en stor ressurs for klubben sin.

 

Det var altså 4 nye seksjoner søndag, så byggerne hadde ikke ligget på latsida i styggværet. Nå var det også lagt til rette or de aller yngste:

HC

Nærmere 50 deltakere fikk en glad men våt avslutning på sesongen! Landslaget kjørte også søndag, og nå klarte Ib Vegard å knipe seg en prikk foran Håkon. Like jevnt var det i A, der Geir Morten Græe gikk forbi med en prikks marin. I de høye klassene var det en del prikker, nok til at alle fikk utfordringer og det er det de aktive sier seg fornøyde med. I C og D var det svært lite prikker, og dermed også jevnt.

Resultater Hordaland Cup 4                          HC sammenlagt 2014