Travel helg på Gjerstad

Treningssamling på lørdag, klubbmesterskap og annen heder på søndag. Takk til Vidar Christensen, Roar Antonsen og Øyvind Nilsen for informasjon, bilder og resultater.

Helga ble altså innledet med en treningssamling der 22 utøvere var i sving, inkludert en håndfull fra Heistad. Heistad er jo på full fart oppover, og benytter gjerne sjanser til å besøke andre miljø og områder. Gjerstad er kanskje det nærmeste, knappe timen unna. Gode trenere stilte opp: Sverre Lundevold, Martin Fjermedal, Frank Høglind, Stian Antonsen og Tore Valle, og tross trialregnvær var det bare blide fjes å se. Ikke verre slitne enn at de var klare for klubbmesterskap dagen etter! Drøyt 20 deltakere her også, fra de aller minste og opp til B. De eldre kjørerne finnes – Gjerstad var en av bare 5 klubber med seniorlag i NM- men var opptatt med andre roller denne dagen.

Ikke bare klubbmestrene fikk priser ved sesongavslutningen!
Ikke bare klubbmestrene fikk priser ved sesongavslutningen!

Resultater

Men det var altså ikke bare disse resultatene som ga heder -først var det en lokal Motorsportgalla med prisutdeling:

IMG_4103Treningspris 2014: Utøver med flest registrerte treninger var Adriano Blimyr Antonsen!

Årets Utøver: Ådne Grunnsvold  er en blid og omgjengelig kar som har hatt stor fremgang og gode resultater i klassen sin denne sesongen. Han var også med helt i teten for å vinne treningsprsen.

forbildeÅrets forbilde: Frank Høglind. Prisen går til en utøver som har lagt ned et stort arbeid i klubben i 2014, både med NM forberedelser og som trener under treninger. Han har også vært svært aktiv på løpsfronten, og er blid og omgjengelig.

Årets femmer:  Stian Antonsen – for denne under lag NM, der både han og sykkelen fikk en avkjøling.

DSC_4015

 

Årets Comeback: Olav Hasdal. Olav kjørte sitt siste løp i 2005, da han endte med brudd i to nakkevirvler under lag-NM i Riska. I år ble det comeback, og han kjørte med stor iver under lag-NM – i Riska!

Styrets Hederspris 2014: Bjørn Grunnsvold
Denne prisen går til en foresatt som styret mener har gjort en innsats utover det som kan forventes. Han er flink til å være i terrenget med sine egne sønner, samtidige er han ikke vanskelig å be om å bidra med både det ene og andre – det er aldri nei å få!

Resultatlista viser ellers en klubb som har vært i vekst i noen år, men mange dyktige førere på vei oppover klassene, denne gangen med et tyngdepunkt i C.

Noen flere bilder fra Roar Antonsen: