Nye fjes i trialmiljøet – på jentesamling

Anna Seielsted og Mette Fidje. Anna er 4, og måtte nøye seg med tråsykkel men er tilbake som deltaker neste gang!
Anna Seielstad og Mette Fidje. Anna er 4, og måtte nøye seg med tråsykkel men er tilbake som deltaker neste gang!

Gledelig på jentesamling denne gangen var mange nye fjes! Fra Skiptvet, Trøgstad og NMK Midt-Gudbrandsdal dukket det opp mange ferske kjørere, med et aldersspenn på 5 til rundt 40 år. Det har jo allerede vært bra vekst, og også Kristiansand melder om flere nye som ikke deltok på samlingen på grunn av Sør-cup.

Jentesamling på OMS er en god og stolt tradisjon, i den grad at region Øst flyttet et løp for å unngå kollisjon. Dessverre var det likevel noen konkurrerende arrangement i andre deler av landet,ikke minst en avsluttende sør-cup, slik at deltakerantallet ble litt lavere enn tidligere. men altså likevel god grunn til å glede seg 🙂

NMK Midt-Gudbrandal Trialgruppa!
NMK Midt-Gudbrandal
Trialgruppa!

Dette er trialgruppa i NMK Midt-Gudbrandsdal, som holder til nær Vinstra. Klubben er ellers stor på enduro og har nybygd bane for cross, men takket være Ole Petter Seielstad er de nå også i startfasen med trial. Foreløpig er det bare Anna og Maria som er faste medlemmer, men han inviterer med folk og låner ut sine egne små sykler for å verve nye.

Ole Petter er ikke sjøl trialkjører foreløpig, men har tatt trenerutdanning for trial. Skal se han får seg sykkel snart også. (Ja, trialsykkel altså, han har sikkert minst en endurosykkel og diverse annet i garasjen!) Hvis noen kjenner trialfolk som har flyttet oppetter dalom er han sikkert interessert i kontakt!

DSC_4794
Tomine er ganske fersk som trialkjører, og får hjelp av Marte Hatletveit. Marte hadde både god kommunikasjon og godt håndtlag med de yngste!

Her er alle gruppene!

Det var altså en masse jenter fra Østfoldklubbene. Ingeborg, Martine og Sunniva går til og med i samme klasse på skolen, og det er antakelig en verdensrekord?

DSC_4757
Hele familien Swart på hjul: Maarten, Morten, Eline, Hanna-Eirin og Bente.

Her er resultatet av Trøgstads sommerkurs 2014: Først begynte Morten, men etter hvert har hele familien blitt med slik at det nå står 6 sykler i garasjen. Ny tilhenger måtte også kjøpes inn 🙂

Trialavisa er glad for og imponert over at også Bente er påmeldt som deltaker på samling, og vurderer å gjøre det samme.. et annet år.
PS: Nå finnes det altså to Maarten i norsk trial, og Maarten Swart har klart å holde på uttalen fra Nederland – lang A, ikke Å.

På alle grupper fikk deltakerne strekt seg.  På gruppa  med sånn ca C-nivå var det flere som fortsatt er rekrutter, ja til og med en mini-rekrutt. Den seksjonen de avsluttet med var nok en av de vanskeligere C-seksjonene i forrige Øst-cup, og regnværet hadde ikke gjort det lettere..

Det tok noen forsøk før det siste momentet satt, men alle klarte den til slutt. Her er det Tirlil Rongved som flyr opp.
Det tok noen forsøk før det siste momentet satt, men alle klarte den til slutt. Her er det Tiril Rongved som flyr opp.

DSC_4744

Det er sånn vi er vant til å se dem, når det er pause i treningen. Men lørdag tok gutta litt av da jentene kom hjem fra skauen, og minderjobben var ferdig: