Midt-norsk mesterskap 2014

kleive

Kleive var vertskap for årets femte og siste runde i det midt-norske mesterskapet. Gjennom sesongen har det vært ca 70 ulike deltakere i alle størrelser. Noen har kjørt ett løp, og noen alle – denne helga var det over 40 som avsluttet konkurransesesongen i godt høstvær.
Deltakelsen totalt er omtrent på nivå med 2013, og du kan se at deltakerantallet i øvre klasser begynner å øke: De som lå på topp i C i fjor er nå langt oppe i B, og om en stund siger det nok også deltakere lenger opp. I A og Elite er det foreløpig noe manko på nye navn, men heldigvis holder jo de «gamle» førerne koken i det distriktet 🙂
De legger ikke opp, bare trapper ned (ikke sant Ole Kristian ?)
Samtidig melder i hvert fall noen klubber om god deltakelse på nybegynnerkurs, så i øyeblikket ser det ut til å være god utvikling i distriktet.

Resultater Kleive                   Sammenlagt

Fortjent hvil! Foto: Kleive Trial
Fortjent hvil! Foto: Kleive Trial