Ingveig Håkonsen ble svensk mester

Skiptvet ligger vel knappe 5 mil fra svenskegrensa, og dette året har klubben deltatt i det svenske mesterskapet med flere førere og også med suksess. SM kjøres over 5 runder, med avslutning sist helg hos Ale Trialklubb i Surte.
Ingveig Håkonsen har kjørt og vunnet alle rundene i kvinneklassen, og også Håkon Håkonsen, Herman B Hansen, Mike Hovden og Petter Bjerlin har kjørt tidligere i år.

Seksjonsnivået i SM passet Ingveig godt, men dessverre ikke så bra for de svenske jentene som er aktive akkurat nå – får håpe det kommer opp flere førere igjen!

Ingveig_EddieHer på bjerget er kravet for NM norsk lisens og medlemsskap i norsk klubb, men hos naboene er det fritt fram slik at Ingveig sist helg da ble kåret til svensk mester, og kapret dermed to titler i år!

Seniorklassen vant Eddie Karlsson foran Emil Gyllenhammar og Marcus Eliasson,

MagnusSamtidig ble det kjørt SM for klassen 40+ over en dag, og her ble det «halvnorsk» seier, ved Magnus Liljeblad fra OMS. Han lyktes ikke helt under nordisk mesterskap, men tok revansj her! Fra neste år vil forhåpentligvis også Norge ha et offisielt NM for veteran, så da kan du også bli dobbelmester Magnus 🙂

Alle foto: Nina Håkonsen 

Resultater Ale:
Senior        Kvinner, Junior og Ungdom        Veteran +40 

SM sammenlagt 

IngveigMagnus_seksj

Dagen etter ble det kjørt lagmesterskap, og her var det mange kjente men ikke lenger fullt så aktive førere på listene. Kjøre trial kan de tydeligvis fortsatt!
Vinnere ble «Partille Old Boys», i år som sist.

Resultater SM lag 2014  

Flere bilder kan finnes på Bengt Carlssons side motorfoto.nu !

Direkte lenke til galleri fra SM Surte    Direkte til SM lag 2014  

For de som ikke har for lang vei er løpstilbudet i Sverige et godt supplement, også de mer uformelle «enklare tävling» rundt i klubbene. Neste større løp er Farsdagstrialen i Kinna 9.november – ellers er det ikke helt lett å få oversikt bl.a fordi Sverige fortsatt har to forbund: Svemo, som er med i FIM og tilsvarer NMF, og MHF-U – som tilsvarer våre MAU-klubber, men som altså har eget forbund og egne serier – og en egen, rimelig lisens. En del førere deltar derfor bare der, andre må være med i to ulike klubber for å få kjørt både nasjonale løp i Svemo og distriktsløp, mens en del klubber også er med i begge forbund.
Neste sesong skal jeg prøve å få med lokale terminlister også!